måndag 21 april 2008

Spontant duathlon

När man tränar som föräldraledig får man vara väldigt spontan och beredd att ändra sina planer. Idag sprang jag ut med barnvagnen och redan efter en kilometer slocknade lillen. Inte optimalt om man vill få honom att sova en lång stund. Så jag vände hem, dumpade över honom i sängen och satte igång att cykla på trainern tills han vaknade 75 minuter senare. Ett snabbt blöjbyte och sen ut på ett lugnt sexkilometerspass. Kanonfin träning!

Gårdagens fartpass kändes i kroppen i dag. Mina hamstrings var inte att leka med och det får bli riktigt lugn löpning den här veckan. Den här veckans uppgift blir att få ihop ordentligt med timmarpå trainern medan Rune sover. Jag vill inte sätta upp några timmar som mål,men jag ska cykla så mycket det går.

På eftermiddagen gick jag och mötte Karina på Södervärn och sen blev det årets första (men inte sista!) runda till Lilla Glassfabriken. Kände mig modig och satsade på det säkra kortet pannacotta och två osäkra: Fransk chilichoklad och saffran som var en riktigt bra kombination. Mums!

1 kommentar:

Karin sa...

Jisses, vilken träningsdag! Välplanerat måste jag säga :) Blir alltid lika imponerad av småbarnsföräldrar som får ihop träning med barn och allt vad det innebär. Klart du förtjänade en rejäl glass efteråt :-)