måndag 20 oktober 2008

Powerwalka Markusloppet

Eftersom jag varit sjuk i tretusen år snart så har träningen hamnat duktigt efter. Inte helt optimal uppladdning inför ultradebuten nästa helg. Men jag känner att förkylningen går åt rätt håll, virusen har börjat krokna lite och kanske kan 50 km Skåneled vara själva storsläggan som får dem att lämna min kropp och aldrig komma tillbaka? I dag provade jag att gå med lite extra hög fart på de uppmätta slingorna i Pildammsparken för att klocka min gång-pace. Jag gick 5.5 km med 8min 20 sek/km. Detta räcker precis till maxtiden på Markusloppet. Visserligen är det betydligt mer kuperat änPildammsparken, men nu hade jag en stor och tung barnvagn med mig. För ska jag ge mig på loppet måste jag nog slutföra det, det finns liksom inget naturligt ställe att bryta på. Och jag är sugen.

4 kommentarer:

tillbakatillutmattning sa...

Det låter lång... Om du blandar in lite löpning i powerwalken borde det ju kunna gå. Du har ju huvud för att hålla på länge. Det bevisade du ju i sommras.

askan sa...

Tilbbaka,
tack för att du tror på mig, det är peppande! Jag ska nog göra nåt sånt, blanda gång och löpning redan från början.

Anna (Orka mera) sa...

Ville bara passa på att önska lycka till inför imorgon!! Det kommer att gå hur bra som helst. Sen kommer du att ångra dig hela söndagen, när du inte kommer upp ur sängen, men det är ett senare problem :) Ser fram emot en lång rapport här på bloggen sen. Så jag vet om jag vågar ställa upp nästa år....

Kör hårt!

askan sa...

anna, ja nu är det bara att tuta och köra...